صادرات لیمو خشک امانی بسته بندی
آنچه در این مقاله می خوانید...

آیا تولید کننده هستید و قصد صادرات محصول خود را دارید؟ آیا لیمو خشک امانی را با بسته بندی خاصی صادر می کنند؟ چه مواردی را باید در خصوص صادرات در نظر گرفت؟
وقتی یک تولید کننده فروش محصولش را در منطقه یا مناطقی از کشور آغاز می کند، بعد از مدتی می تواند بازخوردهایی از بازار داشته باشد. که مثلا چه تعداد راضی بودند؟ چه تعداد از مشتریان رضایت نداشتند و چرا؟ البته ممکن است او قبلا از طریق تحقیقات بازار، بخشی از مشکلات آتی را پیش بینی و پیشگیری کرده باشد. اما در هر صورت با نکات جدیدی هم مواجه می شود.
وقتی صحبت از صادرات به میان می آید، بحث شناخت مشتری و جلب رضایت او کمی پیچیده تر می شود. جرا که تولید کننده با آنها و در کنار آنها زندگی نمی کند و خلق و خو و عادات آنها را نمی داند. خوشبختانه امروزه اطلاعات زیادی در سایت ها و شبکه ها راجع به کشورهای مختلف موجود است و با وقت گذاشتن می توان نتیجه ی کار را بسیار ارتقا داد.
برای صادرات لیمو خشک هم باید دانست که قرار است این محصول به کدام کشور صادر شود تا بر پایه همان برنامه ریزی کرد. نحوه بسته بندی و چگونگی محصول که مثلا پودر باشد یا پرک و یا خود لیمو، همه و همه تابع کشور هدف است.