تهیه لیمو خشک عمانی عمده مناسب قرمه سبزی
آنچه در این مقاله می خوانید...

لیمو خشک عمانی را برای کاربردهای مختلف از جمله استفاده در خورشت قرمه سبزی به صورت عمده تهیه می کنند. پخش این محصول به عنوان یک ماده غذایی توسط شرکت های پخش انجام می شود.
لیمو خشک عمانی از منابع مختلفی وارد بازار امروز ایران می شود. رنگ پوسته آنها یکسان نیست و احتمالا همه آنها برای یک مشتری مشخص از لحاظ طعم هم راضی کننده نباشند.
از آنجا که در طبخ انواع خورشت ایرانی از قبیل قرمه سبزی از لیمو خشک استفاده می شود، مصرف کنندگان اعم از خانگی یا رستوران ها و … طالب این هستند که هر بار با یک محصول تازه و با طعم تازه مواجه نشوند. چرا که نگران تغییر طعم غذا و نارضایتی مخاطبین شان می باشند. لذا توصیه می شود منبع تهیه لیمو برای این دسته از مصرف کنندگان ثابت باشد و از مرکزی لیمو خشک را تهیه کنند که همیشه یک محصول با منبع مشخص را عرضه می کند.